קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו

ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו
ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 69 גרם חלבון 235 גרם של שומן, וסך הכל 2550 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה באיידהו, דבש, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בצל מתוק קלוי איטי עם אבקת" שוש", חזיר קלוי חריף עם רוטב ברווז, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב דובדבן שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, מבשלים את הדבש מעל חום מתון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיף את kumquats ומבשלים עד שהתרכך, על 3 דקות. מסננים את הדבש לסיר בינוני; שומרים את הקומקווט בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
KumquatKumquat
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את היין ועוף לדבש ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/2 כוס, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיף את סוכריות הג ' לי, להסיר את הסיר מהחום ולתת לעמוד עד לרוטב יש טעם שוש נחמד, על 5 דקות. זרוק את סוכריות הג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות גומיסוכריות גומי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בסיר גדול, לכסות את שורש הסלרי וחתיכות תפוחי אדמה עם מים ולהוסיף 1 כפית מלח. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מסננים את הירקות; להחזיר אותם לסיר ולנער מעל חום גבוה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מעבירים את שורש הסלרי ותפוח האדמה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מחק את הסיר והחזר את המחית אליו. מערבבים ב 3 כפות של חמאה ושמן אגוזי לוז. מתבלים במלח ופלפל, מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן אגוזיםשמן אגוזים
CeleriacCeleriac
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מחממים מחבת גדולה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור חזה ברווז דפוס צלב-הצוהר. מתבלים את השדיים עם מלח ופלפל ומוסיפים 3 למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום מתון עד העור הוא חום עמוק פריך, על 5 דקות; כפית את השומן פעם או פעמיים. סובב את השדיים ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מעבירים את השדיים לסדין אפייה, צד העור למטה, לשפוך את השומן מהמחבת ולחזור עם השדיים הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
אופים את הברווז בתנור במשך כ 6 דקות, או עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
העברה ללוח גילוף, צד העור למעלה, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
להביא את רוטב שוש רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
14
הסר מהחום ולהקציף הנותרים 2 כפות של חמאה; העונה עם מלח ופלפל. דק לחתוך את השדיים ברווז לרוחב ולארגן את הפרוסות על 8 צלחות גדולות. כפית את רוטב שוש על הברווז העליון עם קומקווט הדבש. כפית את מחית שורש הסלרי לצד הברווז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווזחזה ברווז
CeleriacCeleriac
KumquatKumquat
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן