קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו

ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו
ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 69 גרם חלבון 235 גרם של שומן, וסך הכל 2550 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה באיידהו, דבש, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בצל מתוק קלוי איטי עם אבקת" שוש", חזיר קלוי חריף עם רוטב ברווז, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב דובדבן שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, מבשלים את הדבש מעל חום מתון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיף את kumquats ומבשלים עד שהתרכך, על 3 דקות. מסננים את הדבש לסיר בינוני; שומרים את הקומקווט בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את היין ועוף לדבש ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/2 כוס, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיף את סוכריות הג ' לי, להסיר את הסיר מהחום ולתת לעמוד עד לרוטב יש טעם שוש נחמד, על 5 דקות. זרוק את סוכריות הג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות גומיסוכריות גומי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בסיר גדול, לכסות את שורש הסלרי וחתיכות תפוחי אדמה עם מים ולהוסיף 1 כפית מלח. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מסננים את הירקות; להחזיר אותם לסיר ולנער מעל חום גבוה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מעבירים את שורש הסלרי ותפוח האדמה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מחק את הסיר והחזר את המחית אליו. מערבבים ב 3 כפות של חמאה ושמן אגוזי לוז. מתבלים במלח ופלפל, מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שמן אגוזיםשמן אגוזים
CeleriacCeleriac
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מחממים מחבת גדולה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור חזה ברווז דפוס צלב-הצוהר. מתבלים את השדיים עם מלח ופלפל ומוסיפים 3 למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום מתון עד העור הוא חום עמוק פריך, על 5 דקות; כפית את השומן פעם או פעמיים. סובב את השדיים ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מעבירים את השדיים לסדין אפייה, צד העור למטה, לשפוך את השומן מהמחבת ולחזור עם השדיים הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים את הברווז בתנור במשך כ 6 דקות, או עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
העברה ללוח גילוף, צד העור למעלה, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
להביא את רוטב שוש רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
הסר מהחום ולהקציף הנותרים 2 כפות של חמאה; העונה עם מלח ופלפל. דק לחתוך את השדיים ברווז לרוחב ולארגן את הפרוסות על 8 צלחות גדולות. כפית את רוטב שוש על הברווז העליון עם קומקווט הדבש. כפית את מחית שורש הסלרי לצד הברווז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
CeleriacCeleriac
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר