קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו

ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו
ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 69 גרם חלבון 235 גרם של שומן, וסך הכל 2550 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה באיידהו, דבש, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בצל מתוק קלוי איטי עם אבקת" שוש", חזיר קלוי חריף עם רוטב ברווז, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב דובדבן שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, מבשלים את הדבש מעל חום מתון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיף את kumquats ומבשלים עד שהתרכך, על 3 דקות. מסננים את הדבש לסיר בינוני; שומרים את הקומקווט בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את היין ועוף לדבש ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/2 כוס, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיף את סוכריות הג ' לי, להסיר את הסיר מהחום ולתת לעמוד עד לרוטב יש טעם שוש נחמד, על 5 דקות. זרוק את סוכריות הג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות גומיסוכריות גומי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בסיר גדול, לכסות את שורש הסלרי וחתיכות תפוחי אדמה עם מים ולהוסיף 1 כפית מלח. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מסננים את הירקות; להחזיר אותם לסיר ולנער מעל חום גבוה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מעבירים את שורש הסלרי ותפוח האדמה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מחק את הסיר והחזר את המחית אליו. מערבבים ב 3 כפות של חמאה ושמן אגוזי לוז. מתבלים במלח ופלפל, מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמן אגוזיםשמן אגוזים
CeleriacCeleriac
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מחממים מחבת גדולה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור חזה ברווז דפוס צלב-הצוהר. מתבלים את השדיים עם מלח ופלפל ומוסיפים 3 למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום מתון עד העור הוא חום עמוק פריך, על 5 דקות; כפית את השומן פעם או פעמיים. סובב את השדיים ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מעבירים את השדיים לסדין אפייה, צד העור למטה, לשפוך את השומן מהמחבת ולחזור עם השדיים הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים את הברווז בתנור במשך כ 6 דקות, או עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
העברה ללוח גילוף, צד העור למעלה, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
להביא את רוטב שוש רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
הסר מהחום ולהקציף הנותרים 2 כפות של חמאה; העונה עם מלח ופלפל. דק לחתוך את השדיים ברווז לרוחב ולארגן את הפרוסות על 8 צלחות גדולות. כפית את רוטב שוש על הברווז העליון עם קומקווט הדבש. כפית את מחית שורש הסלרי לצד הברווז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה ברווזחזה ברווז
CeleriacCeleriac
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות