ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו
ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 69 גרם חלבון 235 גרם של שומן, וסך הכל 2550 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה באיידהו, דבש, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בצל מתוק קלוי איטי עם אבקת" שוש", חזיר קלוי חריף עם רוטב ברווז, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב דובדבן שחור (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מבשלים את הדבש מעל חום מתון במשך 1 דקה.
מוסיף את kumquats ומבשלים עד שהתרכך, על 3 דקות. מסננים את הדבש לסיר בינוני; שומרים את הקומקווט בנפרד.
מוסיפים את היין ועוף לדבש ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/2 כוס, כ 15 דקות.
מוסיף את סוכריות הג ' לי, להסיר את הסיר מהחום ולתת לעמוד עד לרוטב יש טעם שוש נחמד, על 5 דקות. זרוק את סוכריות הג ' לי.
בסיר גדול, לכסות את שורש הסלרי וחתיכות תפוחי אדמה עם מים ולהוסיף 1 כפית מלח. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד רך, על 30 דקות.
מסננים את הירקות; להחזיר אותם לסיר ולנער מעל חום גבוה להתייבש.
מעבירים את שורש הסלרי ותפוח האדמה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מחק את הסיר והחזר את המחית אליו. מערבבים ב 3 כפות של חמאה ושמן אגוזי לוז. מתבלים במלח ופלפל, מכסים וחמים.
מחממים מחבת גדולה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור חזה ברווז דפוס צלב-הצוהר. מתבלים את השדיים עם מלח ופלפל ומוסיפים 3 למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום מתון עד העור הוא חום עמוק פריך, על 5 דקות; כפית את השומן פעם או פעמיים. סובב את השדיים ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 2 דקות.
מעבירים את השדיים לסדין אפייה, צד העור למטה, לשפוך את השומן מהמחבת ולחזור עם השדיים הנותרים.
אופים את הברווז בתנור במשך כ 6 דקות, או עד בינוני נדיר.
העברה ללוח גילוף, צד העור למעלה, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 5 דקות.
להביא את רוטב שוש רק לרתיחה.
הסר מהחום ולהקציף הנותרים 2 כפות של חמאה; העונה עם מלח ופלפל. דק לחתוך את השדיים ברווז לרוחב ולארגן את הפרוסות על 8 צלחות גדולות. כפית את רוטב שוש על הברווז העליון עם קומקווט הדבש. כפית את מחית שורש הסלרי לצד הברווז ומגישים.