קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו

ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו
ברווז צלוי עם שוש-רוטב מרלו נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 69 גרם חלבון 235 גרם של שומן, וסך הכל 2550 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה באיידהו, דבש, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בצל מתוק קלוי איטי עם אבקת" שוש", חזיר קלוי חריף עם רוטב ברווז, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב דובדבן שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, מבשלים את הדבש מעל חום מתון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את kumquats ומבשלים עד שהתרכך, על 3 דקות. מסננים את הדבש לסיר בינוני; שומרים את הקומקווט בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
KumquatKumquat
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את היין ועוף לדבש ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/2 כוס, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיף את סוכריות הג ' לי, להסיר את הסיר מהחום ולתת לעמוד עד לרוטב יש טעם שוש נחמד, על 5 דקות. זרוק את סוכריות הג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות גומיסוכריות גומי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בסיר גדול, לכסות את שורש הסלרי וחתיכות תפוחי אדמה עם מים ולהוסיף 1 כפית מלח. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מסננים את הירקות; להחזיר אותם לסיר ולנער מעל חום גבוה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מעבירים את שורש הסלרי ותפוח האדמה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מחק את הסיר והחזר את המחית אליו. מערבבים ב 3 כפות של חמאה ושמן אגוזי לוז. מתבלים במלח ופלפל, מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן אגוזיםשמן אגוזים
CeleriacCeleriac
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מחממים מחבת גדולה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור חזה ברווז דפוס צלב-הצוהר. מתבלים את השדיים עם מלח ופלפל ומוסיפים 3 למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום מתון עד העור הוא חום עמוק פריך, על 5 דקות; כפית את השומן פעם או פעמיים. סובב את השדיים ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מעבירים את השדיים לסדין אפייה, צד העור למטה, לשפוך את השומן מהמחבת ולחזור עם השדיים הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים את הברווז בתנור במשך כ 6 דקות, או עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
העברה ללוח גילוף, צד העור למעלה, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
להביא את רוטב שוש רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
הסר מהחום ולהקציף הנותרים 2 כפות של חמאה; העונה עם מלח ופלפל. דק לחתוך את השדיים ברווז לרוחב ולארגן את הפרוסות על 8 צלחות גדולות. כפית את רוטב שוש על הברווז העליון עם קומקווט הדבש. כפית את מחית שורש הסלרי לצד הברווז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
CeleriacCeleriac
KumquatKumquat
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם