ברווז צלוי עם שזיפים וכרוב מטוגן ביין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברווז צלוי עם שזיפים מיובשים וכרוב מטוגן יין. מנה אחת מכילה 2966 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 247 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא חמאה, חומץ יין, ברווז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. נסו ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום, ברווז צלוי שלם עם תפוחים אדומים מטוגנים, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
להוסיף כרוב; sauté 2 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מיץ, 1 כוס יין, חומץ, סוכר, תפוזים וקינמון. מבשלים עד כרוב הוא רך וכמעט כל הנוזל התאדה, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה. תשליך את הכתום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (כרוב ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קרירים, ואז מכסים ומקררים.)
מניחים ברווז על מתלה במחבת צלייה.
מניחים 10 שזיפים ותפוחים בחלל ברווז.
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל. ברווז צלוי 25 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. להמשיך צלייה עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך160, על 1 שעה 15 דקות.
בינתיים, לשלב הנותרים 1 כוס מיץ ו 16 שזיפים מיובשים בסיר בינוני כבד. מבשלים מעל חום בינוני עד שזיפים לספוג כמעט את כל הנוזל, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מעבירים ברווז למגש. אוהל עם נייר כסף כדי להתחמם.
מוסיף 3/4 כוס יין הנותרים למחבת צלייה, להגדיר מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה, גירוד כל חתיכות השחמה.
מוסיפים את תערובת היין לתערובת השזיפים; מבשלים עד שהרוטב מצטמצם ל -1 כוס, כ -4 דקות.
להביא כרוב לרתיחה, משליך מדי פעם. פרוסה ברווז; לסדר על צלחות. רוטב השזיפים נגמר.