קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ברווז צלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר

ברווז צלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר
ברווז קלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, תפוחים, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פאן צלוי בשר עגל עם קלבדוס, תפוחים חומץ סיידר, חזיר צלוי עם תפוחים, חומץ סיידר ורוזמרין, ו ברווז צלוי עם תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור טרום חום ל 400 מעלות F. לשטוף ולייבש את הברווז מבפנים ומבחוץ היטב, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את הכבד בתוך החלל ומסבך את הציפור בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
3
מניחים את הברווז, בצד זה, במחבת צלייה בטוחה או תנור-העליון, ומכניסים אותו לתנור לבשל 10 דקות. תסובב את הברווז לצד השני ותבשל עוד 10 דקות. הפעל את הברווז על זה בחזרה ולצלות עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר את הברווז מהתנור והוסף את הירקות הקצוצים, שום, טימין וקצוץ זמירה למחבת המקיפה את הציפור. אתה רשאי להסיר את מחרוזת הקישורים בשלב זה. הברווז יהיה בעיקר להחזיק את הצורה שלו ואת הרגליים יהיה חום ומבשלים באופן שווה יותר אם מותר לשבת על הגוף קצת.החזירו את הברווז לתנור ובישלו 12-14 דקות נוספות לקילו, או עד שטמפרטורת הירך הפנימית מגיעה ל-155 מעלות. הברווז ימשיך לבשל לאחר שהוסר מהתנור וטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F תושג בקרוב. כפית את מיצי המחבת על הציפור כמה פעמים כפי שהוא מבשל.ברגע שאתה מסיר את הברווז מהתנור, מתבלים אותו שוב עם מלח ופלפל ומעבירים אותו למגש מנה לנוח לפחות 20 דקות, כך שהוא יכול להמשיך לבשל. טריק אחד שלמדתי שמשפר את הטעם של בשר השד הוא להגדיר את הברווז נח בזווית עם הצד של הראש למטה וזה סוף הזנב מורם. ספל קפה עובד יפה בשביל זה. כאשר זווית טובה מושגת מיצים flavorful לזרום במורד הגבעה דרך בשר השד על מגש שבו הם עשויים להיות שמורים והוסיף לרוטב ברגע האחרון.בעוד הברווז נח, לקרמל את פרוסות התפוח ב 4 כפות חמאה. זה קל להשיג אם אתה מניח את הפרוסות כולן בשכבה אחת ולא להפריע להם במשך כ 6 דקות בזמן שהם מקבלים חום זהוב בצד אחד. כשתהפוך אותם ותבשל עוד כמה דקות. מניחים אותם בצד מכוסים כדי להישאר חמים בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים את המחבת או צליית מחבת עם הירקות ו זמירה על מבער להגדיר בחום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד השחמה יפה, 1 או 2 דקות. ואז לנקז ולהשליך את רוב הנוזל במחבת, (זה כמעט כל השומן). לאחר מכן מוסיפים את הדבש למחבת עם חתיכות השחמה שנותרו, ומבשלים רגע נוסף יותר. דה זיגוג המחבת עם כחצי כוס מים. מבשלים את התערובת על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים את החומץ ומבשלים עוד רגע.מסננים את הרוטב דרך מסננת להציב מעל סיר נקי. לחץ על מוצקים כדי להקל עליהם של טעם רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מוסיפים את מיץ הברווז שנאסף על מגש ההגשה ומביאים את הרוטב לרתיחה נמוכה. לטעום את הרוטב זה אולי צריך קצת יותר חומץ, אם כי לא נותנים את טעם החומץ להכניע את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
8
הסר את הסיר מהחום ולהוסיף לאט את 3 כפות הנותרים של חמאה קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן. הרוטב יהיה מעט מעובה. מערבבים את ההדרים zests.To מגישים לגלף את הברווז ולסדר אותו על מגש הגשה, מוקף תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
יוצקים כמחצית הרוטב על הבשר ולהשתמש בשאר לעבור ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מגישים באופן מיידי.