ברווז צלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר
ברווז קלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, תפוחים, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פאן צלוי בשר עגל עם קלבדוס, תפוחים חומץ סיידר, חזיר צלוי עם תפוחים, חומץ סיידר ורוזמרין, ו ברווז צלוי עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור טרום חום ל 400 מעלות F. לשטוף ולייבש את הברווז מבפנים ומבחוץ היטב, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את הכבד בתוך החלל ומסבך את הציפור בחוזקה.
מניחים את הברווז, בצד זה, במחבת צלייה בטוחה או תנור-העליון, ומכניסים אותו לתנור לבשל 10 דקות. תסובב את הברווז לצד השני ותבשל עוד 10 דקות. הפעל את הברווז על זה בחזרה ולצלות עוד 10 דקות.
הסר את הברווז מהתנור והוסף את הירקות הקצוצים, שום, טימין וקצוץ זמירה למחבת המקיפה את הציפור. אתה רשאי להסיר את מחרוזת הקישורים בשלב זה. הברווז יהיה בעיקר להחזיק את הצורה שלו ואת הרגליים יהיה חום ומבשלים באופן שווה יותר אם מותר לשבת על הגוף קצת.החזירו את הברווז לתנור ובישלו 12-14 דקות נוספות לקילו, או עד שטמפרטורת הירך הפנימית מגיעה ל-155 מעלות. הברווז ימשיך לבשל לאחר שהוסר מהתנור וטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F תושג בקרוב. כפית את מיצי המחבת על הציפור כמה פעמים כפי שהוא מבשל.ברגע שאתה מסיר את הברווז מהתנור, מתבלים אותו שוב עם מלח ופלפל ומעבירים אותו למגש מנה לנוח לפחות 20 דקות, כך שהוא יכול להמשיך לבשל. טריק אחד שלמדתי שמשפר את הטעם של בשר השד הוא להגדיר את הברווז נח בזווית עם הצד של הראש למטה וזה סוף הזנב מורם. ספל קפה עובד יפה בשביל זה. כאשר זווית טובה מושגת מיצים flavorful לזרום במורד הגבעה דרך בשר השד על מגש שבו הם עשויים להיות שמורים והוסיף לרוטב ברגע האחרון.בעוד הברווז נח, לקרמל את פרוסות התפוח ב 4 כפות חמאה. זה קל להשיג אם אתה מניח את הפרוסות כולן בשכבה אחת ולא להפריע להם במשך כ 6 דקות בזמן שהם מקבלים חום זהוב בצד אחד. כשתהפוך אותם ותבשל עוד כמה דקות. מניחים אותם בצד מכוסים כדי להישאר חמים בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מניחים את המחבת או צליית מחבת עם הירקות ו זמירה על מבער להגדיר בחום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד השחמה יפה, 1 או 2 דקות. ואז לנקז ולהשליך את רוב הנוזל במחבת, (זה כמעט כל השומן). לאחר מכן מוסיפים את הדבש למחבת עם חתיכות השחמה שנותרו, ומבשלים רגע נוסף יותר. דה זיגוג המחבת עם כחצי כוס מים. מבשלים את התערובת על 5 דקות.
יוצקים את החומץ ומבשלים עוד רגע.מסננים את הרוטב דרך מסננת להציב מעל סיר נקי. לחץ על מוצקים כדי להקל עליהם של טעם רב ככל האפשר.
מוסיפים את מיץ הברווז שנאסף על מגש ההגשה ומביאים את הרוטב לרתיחה נמוכה. לטעום את הרוטב זה אולי צריך קצת יותר חומץ, אם כי לא נותנים את טעם החומץ להכניע את הרוטב.
הסר את הסיר מהחום ולהוסיף לאט את 3 כפות הנותרים של חמאה קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן. הרוטב יהיה מעט מעובה. מערבבים את ההדרים zests.To מגישים לגלף את הברווז ולסדר אותו על מגש הגשה, מוקף תפוחים.
יוצקים כמחצית הרוטב על הבשר ולהשתמש בשאר לעבור ליד השולחן.