קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ברווז שפשף עשב עם טארט דובדבן ורוטב מרווה

ברווז שפשף עשב עם טארט דובדבן ורוטב מרווה
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם קורנית, עלי דפנה מפרץ, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו חזה ברווז מתוק-טארט עם רוטב דובדבן טרי, מרווה-שפשף בשר חזיר Tenderloins עם חמאה מרווה, ו ברווז ברוטב דובדבנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שפשוף עשבים. אם באמצעות עלי דפנה טריים, לשלוף את הוורידים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
שלב את כל החומרים עבור לשפשף עשב טחנת תבלינים או בלנדר לטחון כדי להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להשרות את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
חותכים את הברווזים על ידי הסרת 2 הרגליים ואת 2 השדיים ללא עצמות (עם עור) מכל ציפור. שמור על הצוואר והגוויות. להבקיע את העור על השדיים על ידי ציור סכין חדה מאוד על פני העור בתבנית חצייה אלכסונית, 4 או 5 קווים בכל כיוון. היזהר לחתוך רק לתוך העור ולא לתוך הבשר. זה עוזר לעבד את השומן במהירות כאשר השדיים מבושלים. לשפשף את השדיים הברווז ואת הרגליים עם הדבק עשב באופן שווה כמו שאתה יכול, משפשף כמה בתוך החתכים הבקיע.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווזברווז
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
שים אותם בקערה בינונית, לכסות, ולתת לרבד במקרר לפחות 3 שעות או כל עוד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
חותכים את הכנפיים מגוויות הברווז, מסירים כמה שיותר עור ושומן כמו יורד בקלות, וחותכים את הגוויות לשניים (אתה יכול לכופף אותם עד שהם נשברים, ואז לחתוך בין העצמות, או להשתמש סכין קצבים). אתה צריך עכשיו 4 כנפיים, 4 חתיכות של פגר, 2 צוואר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
8
מחממים את השמן בסיר גדול (6 עד 8 ליטר) בעל תחתית כבדה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הוסף אלה 10 חתיכות לסיר ולחמם אותם במשך 10 עד 12 דקות, מפנה פעם או פעמיים. שלב זה חשוב לבניית טעם במלאי אבל לא כל המשטחים צריכים להיות חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
יוצקים את השומן שהצטבר במחבת, ואז לשפוך מספיק מים קרים כדי בקושי לכסות את העצמות. מביאים את המניה לרתיחה, הופכים את החום לנמוך מאוד, ומורידים כל שומן או קצף שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, הקורנית ועלי המפרץ ומבשלים בעדינות שנחשפו במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
12
רוטב. מסננים את המניה, משליכים את העצמות, ומחזירים את המניה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מוסיפים את היין, שאלוט ודובדבנים. מרתיחים את הרוטב עד שהוא מעובה מופחת על 2 כוסות, 45 עד 60 דקות. (הרוטב יכול להתבצע יום קדימה בקירור עד 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
14
צולה את הרגליים. מחממים את התנור ל 218°. כ 45 דקות לפני ההגשה, מחממים מחבת גדולה (10 עד 12 אינץ') ovenproof (ברזל יצוק עובד היטב) על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
יוצקים סרט של שמן צמחי וחום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
16
מוסיפים את רגלי הברווז בצד העור למטה ומבשלים עד שצד העור חומים, 4 עד 5 דקות. בלי לסובב את הרגליים, לשים את המחבת בתנור וצולים במשך 10 דקות. סובב את רגלי הברווז והמשיך לצלות עד שהעור חום ופריך מאוד והבשר רך כאשר פירסינג במזלג, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
הסר אותם מהתנור ולתת לנוח על צלחת במקום חם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
מטגנים את השדיים. כאשר הרגליים כבר בתנור במשך 20 דקות, להתחיל לבשל את השדיים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
יוצקים סרט דק של שמן למחבת גדולה אחרת (12 אינץ') ולחמם אותו על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
מוסיפים את צד העור חזה ברווז למטה, להפחית את החום בינוני נמוך, ולתת לבשל לאט וללא הפרעה. לאחר 5 דקות, על 1/2 אינץ ' של שומן יהיה שניתנו לתוך המחבת, אשר יסייע לעבד את שאר השומן מתחת לעור. המשך לבשל את השדיים עד העור הוא חום מאוד פריך, עוד 5 עד 10 דקות. אם השומן שניתנו עולה מעל רמת העור ובשר הברווז מתחיל להיות שקוע, לשפוך חלק ממנו לתוך קערה קטנה. זה ימנע בשר השד מן overcooking לפני העור הוא פריך. כאשר העור הוא פריך אבל לא מושחר, להפוך את השדיים מעל ומבשלים רק 1 דקה לנדירה או 2 עד 5 דקות עבור בינוני נדיר בינוני עד בינוני. הבשר צריך להרגיש מוצק אבל עדיין קפיץ מדחום מיד לקרוא מוכנס אופקית לתוך השד צריך לרשום 49° עד125 עבור נדיר,130 עד135 עבור בינוני-נדיר בינוני. הטמפרטורה תמשיך לעלות כ 10° כפי שהם לנוח.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
21
להעביר אותם לצלחת עם הרגליים ולתת להם לשבת על החלק האחורי של התנור במשך 4 עד 5 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
22
סיום. הביאו את הרוטב לרתיחה ומערבבים את המרווה הקצוצה, הקורנית והחומץ הבלסמי. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. מסדרים את רגלי הברווז על מגש מחומם או צלחות בודדות. באמצעות סכין דק וחד, לחתוך את השדיים בעובי 3/8 אינץ ' אלכסוני ולסדר את הפרוסות בצורת מאוורר נשען על הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רגל ברווזרגל ברווז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
23
יוצקים את הרוטב מעל ומסביב לברווז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
24
דומים לצימוקים ענקיים, זנים מתוקים וחמוצים של דובדבנים יבשים מעמק יקימה בוושינגטון הם מרכיבים מרגשים וחדשים יחסית. דובדבנים יבשים יש טעם prunelike, אבל דובדבנים טארט (חמוץ או עוגה), אשר מעובדים בדרך כלל עם סוכר, יש טעם חריף מבריק. כאשר הם מבושלים ביין וברווז, הם עושים רוטב מאוזן, מלוח, מלא בטעם שמשחק יפה את הברווז פריכה שפשף במתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
25
The Herbfarm Cookbook by Jerry Traunfeld. Reprinted by permission of Scribner, a division of Simon & Schuster, Inc.