קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ברווזון צלוי עם כרוב חמוץ מתוק

ברווזון צלוי עם כרוב חמוץ מתוק
גשו לסופר וקנו עלה דפנה, סוכר חום, כרוב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: כרוב אדום חמוץ מתוק, כרוב אדום חמוץ מתוק, ו כרוב אדום חמוץ מתוק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
הסר את הקרביים והצוואר מברווזון; שמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את הברווזון מתחת למים קרים; להתייבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות לדחוף את היד בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
שלב 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, כוסברה, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מפזרים תערובת תבלינים תחת עור משוחרר. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת ברווזון.
5
מורחים מלח סלעים באופן שווה בתחתית מחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מניחים ברווזון, חזה למעלה, על סלע מלח. לנקב את העור מספר פעמים עם מזלג בשר. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
אופים ב 450 במשך 50 דקות או עד מדחום מגיע 18
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
לכסות ברווזון רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות. להיפטר עור לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
הכינו תערובת כרוב בזמן שברווזון צולה. להשרות ערמונים בקערת מים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ל-1 אננסל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
ניקוז.
11
חותכים חריץ במעטפת בצד המעוגל של הערמון. (ודא שסליט עובר את כל הדרך דרך פגז. אם לא, הם יתפוצצו.) לסדר ערמונים בשכבה אחת על צלחת מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות. מגניב 5 דקות; לקלף. קוצצים ערמונים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
12
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיפים כרוב, תפוח, סוכר, חומץ ועלה דפנה; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 5 דקות. מערבבים ערמונים, מרק, פירות יער ערער, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לבשל, חשופה, 10 דקות, ערבוב מדי פעם. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
ערמוניםערמונים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לשימור,לשימור,
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
15
מגישים עם ברווזון.