ברוסקטה.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Bruschettan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 154 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך באגט, שמן זית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: ברוסקטה., ברוסקטה., ו ברוסקטה דלת שומן.
הוראות
במחבת קטנה, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום ומערבבים, מטגנים קלות במשך כדקה, מסירים לפני השום מקבל חום מדי (זה יכול להיות זהוב.)
יוצקים לתוך קערת ערבוב ולאפשר להתקרר מעט.
מוסיפים לקערה עגבניות, בלסמי, בזיליקום ומלח ופלפל. לזרוק לשלב, ואז לטעום ולהוסיף בזיליקום יותר במידת הצורך, ועוד מלח במידת הצורך (לא oversalt, אם כי! מכסה ומקרר במשך שעה או שעתיים אם יש לך זמן.
חותכים את באגט לפרוסות אלכסוניות כדי לאפשר את שטח הפנים ביותר האפשרי. ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה וגריל חצי מהלחם משני הצדדים, מוודאים שהם נחמדים וחמאה. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים. חזור עם החצי השני של החמאה והחצי השני של הלחם. כדי לשרת, לתת את תערובת העגבניות מערבבים הסופי, את הכף בנדיבות על פרוסות הלחם.
מגישים על מגש גדול כמנה ראשונה או מתאבן.