קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

ברוסקטה ארטישוק בגריל

ברוסקטה ארטישוק בגריל
ברוסקטה ארטישוק בגריל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך שמן זית, לחם, pimientos, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברוסקטה ארטישוק, ברוסקטה ארטישוק, ו ברוסקטה ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מברשת 1 צד של פרוסות לחם עם שמן. על סדין עוגיות ungreased, לחם מקום, צד שמן למטה. בקערה בינונית, מערבבים את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מורחים תערובת ארטישוק על פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מורחיםמורחים
לחםלחם
4
מניחים פרוסות, צד שמן למטה, על הגריל (להסיר גיליון עוגיות). כיסוי גריל; לבשל על אש נמוכה 4 עד 5 דקות או עד תחתית הם חום זהוב ציפוי חם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
5
חותכים פרוסות לשניים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.