ברוסקטה בגריל
המתכון Bruschettan בגריל מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. אם יש לכם בגט, שמן צמחי, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 39% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברוסקטה בגריל עם פלפלים אדומים וצהובים בגריל, שמן גורגונזולן ובזיליקום, ברוסקטה תאנה בגריל, ו ברוסקטה אספרגוס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, מערבבים שמן, בזיליקום ושום.
מברשת או רסס תערובת שמן על הצדדים לחתוך של לחם.
בזהירות מברשת מתלה גריל עם שמן צמחי.
מניחים לחם על גריל מעל חום בינוני. קוק חשף 4 עד 6 דקות, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב. למעלה עם עגבניות.