ברוסקטה בייקון גביני
אף פעם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים מתאבנים, אז תנו ל "בריסקטן" בייקון זול. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו עגבנייה שזיפים, מיונז, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ברוסקטה גבינה, ברוסקטה גבינה עם אגוז אגוז מלך, ו קציצות עוף ברוסקטה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת על חום בינוני 12 דקות. או עד שחום.
הסר מחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
מורחים לחם עם מיונז. מטאטא, 4 סנטימטרים מחום, 1 עד 2 דקות. או עד קלוי; לשפשף עם שום.
מכסים פרוסות טוסט עם 4 חתיכות גבינה, בייקון ועגבניות. למעלה עם חתיכות גבינה שנותרו; מטגן 1 דקות. או עד שנמס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto