קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

ברוסקטה גבינה

ברוסקטה גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Bruschettan גבינה. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, לחם שאור, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ברוסקטה בייקון גביני, קציצות עוף ברוסקטה גבינה, ו ברוסקטה גבינה עם אגוז אגוז מלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים עגבניות, שום, שמן, בזיליקום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-
2
מניחים לחם על סדין עוגיות. צלוי 2 עד 3 דקות או עד קלוי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
כפית תערובת עגבניות על לחם קלוי; העליון עם 2% סינגלים חלב. מטגנים 2 עד 3 דקות או עד 2% סינגלים חלב מתחילים להמיס.
מרכיבים שתצטרך
2 אחוז חלב2 אחוז חלב
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4
חתוך לרבעים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.