ברוסקטה גבינת תאנה ועז
ברוסקטה גבינת תאנה ועז עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר, בגט לחם, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, גבינת עיזים ברוסקטה, ו גבינת עיזים ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד התאנים מכרזים. לחשוף ולבשל 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
למעלה כל פרוסת לחם עם 1 1/2 כפיות תערובת תאנה ו 1 1/2 כפיות גבינת עיזים. מסדרים ברוסקטה על תבנית אפייה; מפזרים באופן שווה עם אגוזי מלך. לצלות 2 דקות או עד האגוזים מתחילים חום.