קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

ברוסקטה חצילים עם עגבניות ובזיליקום

ברוסקטה חצילים עם עגבניות ובזיליקום
ברוסקטה חציל מתכון עם עגבניות ובזיליקום מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, חצילים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: ברוסקטה עם עגבניות ובזיליקום, ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, ו ברוסקטה בזיליקום עגבניות.

הוראות

1
באמצעות מקלף ירקות, להסיר 1 רצועת עור לאורכו משני צדי המתרס של כל חציל. חותכים את החצילים לרוחב 1/4 אינץ ' עבה. מחסנית כמה פרוסות לחתוך אותם לתוך גפרורים 1/4 אינץ'; לחזור עם החצילים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים את החצילים למסננת, מפזרים בנדיבות עם מלח וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
תן לנקז לפחות 30 דקות. לסחוט חופנים של החצילים כדי לחלץ את המיצים המרים.
מרכיבים שתצטרך
4
חם 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את החצילים וזורק אותו במהירות מעיל עם שמן. להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את השום ופלפל אדום כתוש ועונה עם פלפל שחור. לבשל, ערבוב, עד החציל מתחיל להתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 3 כפות של בזיליקום ומבשלים עד רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים חצי העגבניות ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הנוזל התאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את העגבניות הנותרות ומבשלים עד עבה, כ -15 דקות יותר. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
9
בינתיים, מחממים גריל או מטגן. מברשת את הלחם משני הצדדים עם 2 כפות הנותרים של שמן זית. גריל או לצלות את הלחם עד חרוך קלות. כפית את החצילים על הלחם בגריל, העליון עם הנותרים 1 כף של בזיליקום ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך