תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ברוסקטה מחית גינה עם סלטן ריקוטה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 500 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזאת מעולה. נסו ברוסקטה עם קפונטה חצילים בגריל עם סלטה ריקוטה, ברוסקטה מחית גינה, ו ירקות נבולים עם סלט ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את האפונה, אספרגוס עצות, שעועית ירוקה בצל ומבשלים עד ירוק בהיר פריך במכרז, על 3 דקות. (אם אתה משתמש אפונה קפואה, אתה יכול לזרוק אותם במהלך כמה הדקות האחרונות, להפשיר.)
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שעועית ירוקה
כוס חזה הודו מבושל מגורר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח מלוחים כדי להפסיק לבשל, ולנקז שוב. מחית את השאר במעבד מזון עם ריקוטה, טפטוף שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם. שים את זה בצד עד שיהיה מוכן לשימוש.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.