ברוסקטה מחית גינה עם ריקוטה סלטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ברוסקטה מחית גינה עם סלטן ריקוטה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 500 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזאת מעולה. נסו ברוסקטה עם קפונטה חצילים בגריל עם סלטה ריקוטה, ברוסקטה מחית גינה, ו ירקות נבולים עם סלט ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האפונה, אספרגוס עצות, שעועית ירוקה בצל ומבשלים עד ירוק בהיר פריך במכרז, על 3 דקות. (אם אתה משתמש אפונה קפואה, אתה יכול לזרוק אותם במהלך כמה הדקות האחרונות, להפשיר.)
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח מלוחים כדי להפסיק לבשל, ולנקז שוב. מחית את השאר במעבד מזון עם ריקוטה, טפטוף שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם. שים את זה בצד עד שיהיה מוכן לשימוש.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
הפוך את הברוסקטה על ידי חיתוך פרוסות דקות של באגט.
טפטוף עם שמן זית כתית אקסטרה ואופים בתנור חם עד חום זהוב, כ -10 דקות.
הסר מהתנור ולשפשף עם שיני שום קלופים בזמן שעדיין חם.
כדי לשרת, כפית מחית הגן על הלחם הקלוי.
מקשטים עם גילוח גדול של salada ריקוטה טפטוף של שמן זית כתית, אם תרצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון