ברוסקטה עגבניות עשויה להיות בדיוק ההזנה שאתה מחפש. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 10 ומחירו 74 סנט למנה . חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 196 קלוריות . גשו לסופר וקנו שום, בצל, עגבניות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. המתכון הזה אהוב על 9 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 67% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ברוסקטה עם עגבניות , ברוסקטה עגבניות וברוסקטה עגבניות .
הוראות
1
שלבו עגבניות, פלפל, בצל, חומץ בלסמי, 1/4 כוס שמן זית, בזיליקום ושום; תנו לתערובת העגבניות לנוח 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
הגדר את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום וחממו מראש את הפטם של התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מסדרים פרוסות לחם צרפתי על תבנית אפייה גדולה; לטפטף 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
קולים לחם בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, כדקה מכל צד. מעל פרוסות הלחם תערובת עגבניות בעזרת כף מחוררת, מניחים לעודפי הנוזלים להתנקז. מחזירים את הלחם לתבנית ומפזרים גבינת מוצרלה.
יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ'יו הם הבחירות המובילות שלי עבור ברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.