קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

ברוסקטה עגבניות כפולה

ברוסקטה עגבניות כפולה
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך פלפל טחון, עגבניות מיובשות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו ברוסקטה עגבניות כפולה, פיצה ברוסקטה כפולה, ו ברוסקטה עם גבינה כפולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור על הגדרת broiler.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לשלב את עגבניות רומא, עגבניות מיובשות, שום, שמן זית, חומץ, בזיליקום, מלח ופלפל. אפשר לתערובת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
רומה עגבנייהרומה עגבנייה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
חותכים את באגט לפרוסות 3/4 אינץ'. על תבנית אפייה, לסדר את פרוסות באגט בשכבה אחת. לצלות במשך 1 עד 2 דקות, עד מעט חום.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מחלקים את תערובת העגבניות באופן שווה על פרוסות באגט. למעלה הפרוסות עם גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בגטבגט
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
לצלות במשך 5 דקות, או עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.