ברוסקטה עגבניות כפולה בריאה יותר
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו ברוסקטה עגבניות כפולה, (בריא יותר) עוגיות שוקולד כפולות (רק 54 קלוריות כל אחד!), ו ברוסקטה עם גבינה כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור על הגדרת broiler. מסדרים את פרוסות הלחם האומן בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מערבבים את העגבניות רומא, עגבניות מיובשות, שום, שמן זית, חומץ, בזיליקום, מלח ופלפל בקערה גדולה. אפשר לתערובת לשבת במשך 10 דקות.
לטגן את הלחם עד מעט חום, על 1 עד 2 דקות.
מחלקים את תערובת העגבניות באופן שווה על פרוסות הלחם. למעלה הפרוסות עם גבינת מוצרלה.
להחזיר את תבנית האפייה לתנור ולטגן עד הגבינה נמסה, על 1 עד 2 דקות.