קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות34
מגזין

ברוסקטה עגבניות כפולה בריאה יותר

ברוסקטה עגבניות כפולה בריאה יותר
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו ברוסקטה עגבניות כפולה, (בריא יותר) עוגיות שוקולד כפולות (רק 54 קלוריות כל אחד!), ו ברוסקטה עם גבינה כפולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור על הגדרת broiler. מסדרים את פרוסות הלחם האומן בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים את העגבניות רומא, עגבניות מיובשות, שום, שמן זית, חומץ, בזיליקום, מלח ופלפל בקערה גדולה. אפשר לתערובת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
רומה עגבנייהרומה עגבנייה
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטגן את הלחם עד מעט חום, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
4
מחלקים את תערובת העגבניות באופן שווה על פרוסות הלחם. למעלה הפרוסות עם גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
5
להחזיר את תבנית האפייה לתנור ולטגן עד הגבינה נמסה, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.