קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

ברוסקטה עגבניות קטלאנית

ברוסקטה עגבניות קטלאנית
ברוסקטה עגבניות קטלאנית עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 49 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. נסו לחם עגבניות קטלאני, מרק קישואים עגבניות קטלאני עם נענע ושקדים קלויים, ו ברוסקטה עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל או צלייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מניחים פרוסות לחם על מתלה גריל או נייר אפייה; צולים או צולים 2 עד 3 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
משפשפים 1 צד של כל פרוסת לחם עם 1 שן שום וחצי 1 עגבנייה (עיסת עגבניות תשפשף על לחם). מחק שום וקליפות עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מזלפים שמן באופן שווה על פרוסות לחם; מפזרים באופן שווה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'