קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות3
מגזין

ברוסקטה עם מוצרלה ופאבים טריים מרוסקים

ברוסקטה עם מוצרלה ופאבים טריים מרוסקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברוסקטה עם Mozzarellan ו ניפץ Favas טרי. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי נענע, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה, ברוסקטה עם פאבות וריקוטה, ו אצבעות שרופות ופאבים טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר של מים רותחים, לבשל את פול עד העורות מתחילים לשחרר, 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לנקז ולסחוט את favas.
3
להעביר את favas למעבד מזון ולהוסיף את השמן, מיץ לימון גרידה ודופק מחית גס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מורחים את מחית פול שעועית על טוסטים העליון עם רצועות מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
מורחיםמורחים
5
טפטוף טוסטים עם חומץ בלסמי, לפזר את המנטה על גבי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מנטהמנטה