ברוסקטה עם פלפל אדום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Bruschettan פלפל אדום קלוי. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, פלפל, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 ° F.
מניחים את פרוסות הלחם על סדין עוגיות ungreased.
טפטוף על 1 כפית שמן זית (של 1/4 כוס שמן זית) על כל פרוסת לחם.
אופים על 4 דקות או עד חום זהוב. הפוך את הלחם; אופים כ 4 דקות יותר או עד חום זהוב.
חותכים כל שן שום לשניים; לשפשף הצדדים לחתוך מעל צמרות וצדדים של פרוסות לחם קלוי. זרוק שום.
מסננים את הפלפלים האדומים במסננת בכיור.
חותכים את הפלפלים לרצועות 1/2 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים את הפלפלים, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, 1 כף שמן זית, מלח ופלפל. כף על טוסט.