צריך pescatarian hor d ' oeuvre? ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם שרימפס, לחם ג'בטה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה, ג'בטה קלוי עם שרימפס, טרגון וארוגולה, ו שרימפס קלוי במחבת עם תפוז, ארוגולה וטרגון.
הוראות
1
טוסטים: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים עד זהב אור, כ 10 דקות. מגניב במשך 2 דקות. לשפשף את טוסט חם עם לחתוך בצד של השום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
ציפוי: במחבת בינונית, חום 3 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 2 דקות. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים אותם למחבת. לבשל עד הבשר הוא רק ורוד מבושל דרך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
באותו מחבת, מוסיפים את העגבניות ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד העגבניות להתחיל להתרכך, על 4 דקות. סובב את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את המניה ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
10
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את הטרגון, ארוגולה, גבינת מסקרפונה ושרימפס קצוץ. מערבבים עד התערובת היא שמנת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את רוטב שמנת על טוסטים ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן