צריך pescatarian hor d ' oeuvre? ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם שרימפס, לחם ג'בטה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה, ג'בטה קלוי עם שרימפס, טרגון וארוגולה, ו שרימפס קלוי במחבת עם תפוז, ארוגולה וטרגון.
הוראות
1
טוסטים: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה וטפטוף בשמן זית.
אופים עד זהב אור, כ 10 דקות. מגניב במשך 2 דקות. לשפשף את טוסט חם עם לחתוך בצד של השום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
ציפוי: במחבת בינונית, חום 3 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 2 דקות. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים אותם למחבת. לבשל עד הבשר הוא רק ורוד מבושל דרך, על 3 עד 4 דקות.
באותו מחבת, מוסיפים את העגבניות ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד העגבניות להתחיל להתרכך, על 4 דקות. סובב את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את המניה ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את הטרגון, ארוגולה, גבינת מסקרפונה ושרימפס קצוץ. מערבבים עד התערובת היא שמנת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את רוטב שמנת על טוסטים ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם, לפני ההגשה.