ברוקולי Rabe ו Orecchiette
ברוקולי Rabe ו Orecchiette יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכי לחנות וקחי את פרמג'יאנו-רג' יאנו, פתיתי פלפל מלאים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 91%. נסו Orecchiette ai broccoletti (Orecchiette פסטה עם ברוקולי Rabe), Orecchiette עם ברוקולי Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa), ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר מים על הכיריים כדי להביא לרתיחה עבור פסטה. מכסים את הסיר כדי להביא מים לרתיחה. מלח את המים כדי לתבל אותו ולהוסיף חצי קילו של פסטה "אוזניים קטנות". לבשל אל דנטה, על 7 דקות.
לקצץ מסתיים ברוקולי rabe, גס לקצוץ אותו ולהוסיף אותו למחבת עמוקה.
הוסף 2 או 3 כוסות מים למחבת. כסה את המחבת והבא את האספסוף הברוקולי לרתיחה. כאשר האספסוף נושר לתוך המחבת, מלח אותו. מבשלים את האספסוף במשך כ 7 דקות עד רך וכבר לא מריר. הצבע צריך להישאר ירוק עמוק.
לנקז את האספסוף ושמורה. החזירו את המחבת העמוקה לתנור והניחו אותה על אש בינונית.
מוסיפים 5 סיבובים של המחבת של שמן זית כתית מעולה, שום קצוץ, פתיתי פלפל אדום כתוש ו לטגן 2 to3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים ברוקולי rabe ופונים מעיל אותם בשמן שום.
מסננים פסטה בהזמנת 3/4 כוס מי פסטה.
מוסיפים את הפסטה והמים למחבת. לזרוק פסטה וברוקולי rabe עם הרבה גבינה מגוררת, מלח ופלפל, לטעמך.