ברוקולי Rabe עם שום
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? ברוקולי עם שום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו ברוקולי Rabe עם שום ופלפל אדום, ברוקולי Rabe עם שום ושקדים, ו ברוקולי ראבה ופסטה שום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים ומשליכים את הקצוות הקשים של רב הברוקולי וחותכים את שאר לחתיכות 2 אינץ'.
מניחים את הברוקולי במסננת ולשטוף.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 6 דקות, עד חום זהוב.
הסר את השום עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מוסיפים את הברוקולי לשמן החם.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, מלח ופלפל ומבשלים, מכוסים, מעל בינוני לחום נמוך במשך 5 עד 10 דקות, מסתובבים מדי פעם עם מלקחיים, עד שהגבעולים רכים אבל עדיין אל דנטה.
מוסיפים את השום השמור, בודקים את התבלינים ומגישים חם.