ברוקולי איטלקי ופיצה פרובולונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי איטלקי פרובולון Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חתכים ברוקולי, פטריות, קרום פיצה פילסברי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה, נקניקיות איטלקיות עם פרובולונה, ו פרובולון מטוגן עם סלסה איטלקית.
הוראות
מבשלים ברוקולי לפי הוראות החבילה עד פריך-מכרז; לנקז.
קל גריז ג 'לי רול פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ'. בצק פיצה פרוש; לחץ באופן שווה במחבת.
אופים 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב בהיר.
מורחים רוטב עגבניות על קרום. למעלה עם ברוקולי, פטריות, פלפלים וגבינה.
אופים 6 עד 10 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק גבינה נמסה.