ברוקולי אפוי
ברוקולי אפוי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 184 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם פלפל טחון, סוכר חום, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מטבל גבינה ברוקולי אפוי, פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם ברוקולי, ו ברוקולי אפוי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה, מערבבים יחד את שמן הזית, סוכר חום, מיץ לימון, פלפל קאיין, אבקת שום, אורגנו, טימין, מלח ופלפל שחור עד לשלב ביסודיות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי, וזורקים עד שמצופים באופן שווה בתיבול.
מורחים את פרחי הברוקולי על תבנית אפייה עם שפה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הברוקולי הוא רק השחמה על החלק העליון, 10 עד 15 דקות.