ברוקולי בגריל וסלט לחם עם שאלוט כבוש
ברוקולי בגריל וסלט לחם עם שאלוט כבוש עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 557 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם סירופ אגבה, מיץ לימון, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צנון בגריל עם דבש ובצלצלים כבושים, סלט שעועית ירוקה עם שאלוט כבוש, ו ברוקולי, סלק וסלט בצל כבוש.
הוראות
שים את שאלוט ואת הצימוקים ב 2 קערות נפרדות, קטנות, עמידות בחום. בסיר קטן, לשלב את שרי, חומץ וסירופ אגבה ולהביא לרתיחה.
יוצקים 2 כפות של תערובת חמה על הצימוקים; יוצקים את השאר על שאלוט ולהוסיף את הטימין ו 1 כפית מלח. תכסה את שתי הקערות.
תדליק גריל. בקערה קטנה, לשלב את גרידת לימון ומיץ עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. להפריש 3 כפות של ההלבשה.
מוסיפים את השום, פלפל אדום מרוסק ורוזמרין לרוטב הנותר בקערה.
על תבנית אפייה מעוטרת, לטפטף את הברוקולי עם חצי מהרוטב מהקערה ולזרוק היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מברישים את שאר הרוטב מהקערה על פרוסות ג ' בטה. גריל ברוקולי על חום מתון, מפנה, עד חרוך קלות בקושי רך, 8 דקות.
להעביר את הברוקולי לקערה, לכסות בנייר כסף ולתת קיטור במשך 5 דקות. גריל ciabatta מעל חום מתון עד קריספ, 1 דקה.
חותכים את ciabatta לקוביות 1 אינץ'.
מעבירים למגש העליון עם ברוקולי בגריל.
מסננים את הצימוקים והאלוטים ומפזרים אותם על הברוקולי.
מקשטים עם צנוברים קלויים, טפטוף עם שמורות 3 כפות של הלבשה לשרת.