קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

ברוקולי בסגנון סיציליאני עם חצילים וצלפים

ברוקולי בסגנון סיציליאני עם חצילים וצלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי בסגנון סיציליאני Rabe עם חצילים צלפים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 187 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, חצילים, ברוקולי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סרדין סיציליאני ופסטה רבה ברוקולי, ברוקולי בסגנון סיציליאני, ו חציל בגריל, ברוקולי ראבה, וכריך מוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חציל על צלחת גדולה מרופדת בשכבה משולשת של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה. מתבלים במלח. למעלה עם עוד שכבה משולשת של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה. למעלה עם עוד צלחת גדולה. מיקרוגל על כוח גבוה עד חצילים איבד את רוב הלחות שלו ומופיע מעט מצומק, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
בינתיים, מחממים שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים בצל וסלרי ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד מתרככים ושקופים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים חצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חצילים מתחיל להישבר, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
5
מוסיפים רסק עגבניות, צלפים, צימוקים, סוכר, חומץ ועגבניות קצוצות ומערבבים לשלב. מביאים בעדינות מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת עקביות עבה, כמו תבשיל, על 20 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
תבשילתבשיל
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים ברוקולי rabe ומבשלים עד מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
8
מסננים במסננת ומעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מוסיפים תערובת חצילים וזורקים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ועוד חומץ או סוכר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
לשרת.