ברוקולי בקר
ברוקולי בקר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ג'ינג'ר, ברוקולי, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. מתכונים דומים: ברוקולי בקר, עוגת בקר ברוקולי, ו הטוב ביותר בשר בקר וברוקולי.
הוראות
שים את רוטב הסויה, shaoxing, 1/2 עמילן תפוחי אדמה כפית ושמן שומשום לתוך קערה קטנה ומערבבים לשלב.
מוסיף את הבשר ולתת לו להתבשל בזמן שאתה מכין את שאר החומרים. טחון את השום דק julienne זנגביל ולמקם אותם בקערה קטנה. הכן את הברוקולי על ידי קילוף השכבה הסיבית של העור מן הגבעול הראשי. אם אתה משתמש מקלף ירקות תצטרך לעבור על אותו אזור מספר פעמים כדי לעבור למרכז המכרז.
חותכים את גבעול קלופים לחתוך אותו חצי לאורכו ולאחר מכן לרצועות בגודל ביס.
חותכים את הפרחים לחתיכות בגודל ביס. למדוד את 2 כפות מים לתוך קערה קטנה. בקערה קטנה נפרדת, לטאטא יחד את המניה עוף, רוטב צדפות, 1 כפית עמילן תפוחי אדמה ופלפל לבן עד בשילוב.
מחממים מחבת סאוט או ווק עד חם מאוד.
מוסיף את השמן יחד עם זנגביל ושום. תן לו כמה סטירים ולאחר מכן להוסיף את בשר במרינדה. מוקפץ עד הבשר הוא רק בקושי מבושל דרך ולאחר מכן להעביר בשר לקערה נקייה.
מוסיפים את הברוקולי והמים ומכסים מיד. קיטור למשך 2 דקות.
הסר את המכסה והחזר את הבשר למחבת. עמילן תפוחי האדמה כנראה התיישב, אז לתת את תערובת הרוטב מערבבים ויוצקים אותו עם בשר בקר וברוקולי. מוקפץ עד הרוטב הוא עבה ויש מצופה הכל ברק מבריק.