קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

ברוקולי בקר

ברוקולי בקר
ברוקולי בקר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ג'ינג'ר, ברוקולי, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. מתכונים דומים: ברוקולי בקר, עוגת בקר ברוקולי, ו הטוב ביותר בשר בקר וברוקולי.

הוראות

1
שים את רוטב הסויה, shaoxing, 1/2 עמילן תפוחי אדמה כפית ושמן שומשום לתוך קערה קטנה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיף את הבשר ולתת לו להתבשל בזמן שאתה מכין את שאר החומרים. טחון את השום דק julienne זנגביל ולמקם אותם בקערה קטנה. הכן את הברוקולי על ידי קילוף השכבה הסיבית של העור מן הגבעול הראשי. אם אתה משתמש מקלף ירקות תצטרך לעבור על אותו אזור מספר פעמים כדי לעבור למרכז המכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את גבעול קלופים לחתוך אותו חצי לאורכו ולאחר מכן לרצועות בגודל ביס.
4
חותכים את הפרחים לחתיכות בגודל ביס. למדוד את 2 כפות מים לתוך קערה קטנה. בקערה קטנה נפרדת, לטאטא יחד את המניה עוף, רוטב צדפות, 1 כפית עמילן תפוחי אדמה ופלפל לבן עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים מחבת סאוט או ווק עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיף את השמן יחד עם זנגביל ושום. תן לו כמה סטירים ולאחר מכן להוסיף את בשר במרינדה. מוקפץ עד הבשר הוא רק בקושי מבושל דרך ולאחר מכן להעביר בשר לקערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הברוקולי והמים ומכסים מיד. קיטור למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
הסר את המכסה והחזר את הבשר למחבת. עמילן תפוחי האדמה כנראה התיישב, אז לתת את תערובת הרוטב מערבבים ויוצקים אותו עם בשר בקר וברוקולי. מוקפץ עד הרוטב הוא עבה ויש מצופה הכל ברק מבריק.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי