ברוקולי בקר מערבבים ומטגנים
ברוקולי בקר מערבבים ומטגנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1127 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם sirloin, פלפל, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בקר וברוקולי מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
להשרות את הבשר: מערבבים יחד את המרכיבים במרינדה בשר (1 כפית רוטב סויה, 1 כפית יין אורז סיני, 1/2 כפית קורנפלור, 1/8 כפית פלפל שחור) בקערה בינונית.
מוסיפים את פרוסות הבשר ומערבבים עד מצופה.
הכן את הרוטב: מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב (2 כפות רוטב צדפות, 1 כפית יין אורז סיני, 1 כפית רוטב סויה, 1/4 מרק עוף כוס) בקערה קטנה.
Blanch או קיטור הברוקולי: להביא סיר מים לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד רך-פריך, על 2 דקות.
מחממים מחבת גדולה או ווק על חום גבוה עד חרוז של מים רוחשים ומתאדים מיד על מגע.
מוסיפים את שמן הבישול ומערבלים למעיל.
מוסיפים את הבשר ומייד להפיץ את הבשר על פני כל פני השטח של ווק או פאן בשכבה אחת (רצוי לא נוגע).
בואו מטגנים בשר ללא הפרעה במשך 1 דקה. הפוך את פרוסות הבשר מעל, להוסיף את השום למחבת ומטגנים במשך 30 שניות נוספות עד 1 דקה עד כבר לא ורוד.
יוצקים את הרוטב והכלומניקים קורנפלור (1 כפית קורנפלור מומס ב 1 כף מים). מערבבים עד שהרוטב רותח ומתעבה, 30 שניות. מערבבים בברוקולי.
מגישים את המטגנים מערבבים מיד, או בכוחות עצמו או על אורז מבושל.