ברוקולי גפרורים וסלט כרוב
גפרורים ברוקולי וסלט כרוב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 30 . מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם מיץ לימון, גבינת מנצ'גו, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרוב כרוב ניצנים סלט ברוקולי, סלט ברוקולי כרוב עם עוף, ו סלט ברוקולי וקייל עם אוכמניות וקוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך כ -13 דקות, או עד קליפות העורות והאגוזים הם זהובים.
להעביר מגבת מטבח ולתת מגניב. לשפשף את העורות ולחתוך את האגוזים.
שים את כרוב הברוקולי הגבעולים בקערה ומתבלים במלח. באמצעות הידיים, לסחוט את הירקות כדי לרכך אותם מעט.
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על כרוב וברוקולי ולתת לעמוד במשך 2 דקות. זרוק היטב למעיל.
מוסיפים את הגבינה ואת אגוזי לוז ואת העונה עם פלפל; לזרוק שוב.