ברוקולי וגבינה נפצו תפוחי אדמה
ברוקולי וגבינה תפוחי אדמה מרוסקים דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 409 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה מרוסקים וברוקולי, תפוחי אדמה מרוסקים עם ברוקולי, ו תפוחי אדמה מרוסקים וברוקולי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
תחצי את תפוחי האדמה ותוסיפי לסיר גדול. מכסים במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל את תפוחי האדמה במשך 10 דקות בזמן שאתה לקצץ ולקצוץ ברוקולי לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים את הברוקולי לתפוחי האדמה ומבשלים עוד 5 דקות.
לנקז ולחזור לסיר החם להתייבש. מערבבים בחלב, חמאה וגבינה ומחית עד שהגבינה נמסה לתפוחי אדמה וברוקולי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעבירים לקערת הגשה, כדי לשרת.