ברוקולי ומרק גבינה
הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל, גבינה מעובדת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכונים דומים: מרק גבינה ברוקולי, מרק גבינה ברוקולי דל שומן, ו מרק גבינה וברוקולי.
הוראות
מחממים סיר nonstick גדול מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
מוסיפים מרק וברוקולי. להביא תערובת ברוקולי לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני; לבשל 10 דקות.
מערבבים חלב וקמח, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת ברוקולי. מבשלים 5 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפלפל.
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה.
מניחים שליש מהמרק בבלנדר או מעבד מזון, ומעבדים עד לקבלת חלקה. להחזיר תערובת מרק מחית למחבת.