צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? ברוקולי & סלט בטטה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 142 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פרחי ברוקולי, פלפלים, גרעיני חמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ברוקולי וסלט בטטה, ברוקולי וסלט בטטה, ו סלט תפוחי אדמה מתוקים וברוקולי עם קינמון-Maple Vinaigrette (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים, פלפלים אדומים וטימין ב15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2
טפטוף עם 3 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
אופים, חשוף, ב 400° במשך 30-45 דקות או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב פעם אחת. מגניב, תשליך זרעי קורנית.