ברוקולי ושני קלצונה גבינה
ברוקולי ושני קלצונה גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 311 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל, גבינת מוצרלה מגוררת מראש, רוטב שום קלוי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Calzones ברוקולי וגבינה, ברוקולי, פפרוני ושלושה קלצונה גבינה, ו ברוקולי וקאלצונה עם גבינה כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
אדים ברוקולי, מכוסה, 5 דקות או עד רך; לנקז.
שמן חום במחבת nonstick קטן מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; לטגן 3 דקות או עד הזהב.
רול פיצה בצק החוצה; לחתוך 4 מלבנים.
מגלגלים כל מלבן לעובי 1/8 אינץ'.
מניחים 1/3 גביע ברוקולי במרכז כל מלבן; למעלה באופן שווה עם גבינות.
מפזרים תערובת בצל. כפית 2 כפות רוטב פסטה על תערובת בצל.
מפזרים באופן שווה עם פלפל. לחות קצוות של מלבנים עם מים; להביא פינות מנוגדות למרכז, לחיצה לאטום.
אופים ב 425 במשך 14 דקות או עד הזהב.