ברוקולי חזיר מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. לך לחנות ותביא חומץ, פילה חזיר, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, עוף וברוקולי מוקפץ, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
להפריש 1 כפית תיבול מחבילת תיבול (להשליך תיבול הנותרים או לחסוך לשימוש אחר). לשבור אטריות לחתיכות קטנות ולמקם צלחת מיקרוגל בטוח; להוסיף מים חמים. מיקרוגל, חשוף, על גבוה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
לנקז ולהניח בצד.
3
בקערה קטנה, לשלב את עמילן תירס, אבקת שום, פתיתי פלפל ותבלינים שמורות. מערבבים במים הקרים, רוטב סויה וחומץ עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
למרקם חלק וניתן למריחה
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת גדולה או ווק, שמן חום; חזיר מוקפץ ופטריות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים ברוקולי ופלפל אדום. מוקפץ במשך 4-5 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז חזיר הוא כבר לא ורוד. מערבבים תערובת קורנפלור ומערבבים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים אטריות ובצל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק