ברוקולי חזיר מוקפץ
ברוקולי חזיר מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. לך לחנות ותביא חומץ, פילה חזיר, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, עוף וברוקולי מוקפץ, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
להפריש 1 כפית תיבול מחבילת תיבול (להשליך תיבול הנותרים או לחסוך לשימוש אחר). לשבור אטריות לחתיכות קטנות ולמקם צלחת מיקרוגל בטוח; להוסיף מים חמים. מיקרוגל, חשוף, על גבוה במשך 2 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את עמילן תירס, אבקת שום, פתיתי פלפל ותבלינים שמורות. מערבבים במים הקרים, רוטב סויה וחומץ עד חלקה; להפריש.
במחבת גדולה או ווק, שמן חום; חזיר מוקפץ ופטריות במשך 5 דקות.
מוסיפים ברוקולי ופלפל אדום. מוקפץ במשך 4-5 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז חזיר הוא כבר לא ורוד. מערבבים תערובת קורנפלור ומערבבים למחבת.
מוסיפים אטריות ובצל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.