ברוקולי לימוני של מאייר וחומוס ריגטוני
ברוקולי הלמוני של מאייר וצ'יקפיאה ריגטוני עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1064 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אם יש לך ברוקולי, חומוס, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: למוני ברוקולי, חומוס & כריכי פיתה אבוקדו, מאייר לימון תפוח קראמבל, ו מטבל חומוס לימון מאייר.
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את החומוס עם מיץ לימון ו 1/2 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הברוקולי עד פריך במכרז, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הברוקולי למסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
מוסיפים את הריגטוני למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 1/4 כוס שמן הזית הנותרת.
מוסיף את השום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על אש מתונה עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
מוסיפים את תערובת החומוס ומבשלים עד התחמם, על 1 דקה.
מסננים את rigatoni, הזמנה 1/4 כוס מי הבישול.
מוסיפים את הפסטה לברוקולי ולחומוס יחד עם מי הבישול השמורים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד ריגטוני מצופה ברוטב.
הסר מהחום ומערבבים ב 1/2 כוס גבינת פרמזן.
מעבירים את הפסטה לקערה, מפזרים את שאר הפרמזן ומגישים.