ברוקולי מאודה עם ריקוטה, בירה ורוטב צ'ייב נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 346 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך בירה ענבר, מלח, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: ברוקולי מאודה עם רוטב שומשום, ברוקולי מאודה עם רוטב גבינת צ'דר {ללא גלוטן}, ו ברוקולי רוטב צ'דר-בירה.
הוראות
1
בסיר גדול עם להוסיף ספינת קיטור, להביא מים מלוחים התזה של בירה לרתיחה. קיטור ברוקולי עד פריך במכרז, על 4 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
מים
בירה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בסיר מעל חום בינוני, להמס חמאה לבשל בצל ושום עד שהתרכך, על 5 דקות. מערבבים גבינת ריקוטה, בירה ושמנת חמוצה עד חלקה מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
שמנת חמוצה
חמאה
שום
בצל
בירה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים מלח ופלפל לבן. כפית את הרוטב על ברוקולי מאודה.