קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות80
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברוקולי מוקפץ קל וכרוב ניצנים

ברוקולי מוקפץ קל וכרוב ניצנים
ברוקולי מטוגן קל כרוב ניצנים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוטב סויה, מלח כשר, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן, כרוב ניצנים אסיאתי מוקפץ, ו כרוב ניצנים מוקפץ מוקפץ מוקפץ מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המרק, רוטב סויה וחומץ יין אורז בקערה קטנה ומניחים בצד (לרוטב עבה יותר, ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שמן חום במחבת a12 אינץ ' או ווק עד עישון קל. מיד להוסיף את הברוקולי ומבשלים עד שהם הופכים תוססים יותר בצבע והם רק מבושלים, אבל עדיין פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מעבירים לקערה גדולה. החזירו את המחבת לחום וחום עד לעישון.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
4
להוסיף כרוב ניצנים עלים כרוב ומבשלים עד רק מבושל דרך ו חרוך קלות כתמים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרובכרוב
5
מעבירים לקערה עם ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
החזרת מחבת לחום ולהוסיף את השום, זנגביל, בצל ירוק וצ ' ילי (אם משתמשים). קוק, sitring, עד ריחני, על 10 שניות. להחזיר ירקות למחבת ולהוסיף את תערובת הרוטב. לזרוק לירקות מעילים. מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך. מערבבים במחצית הכוסברה, מעבירים לקערה הגשה, למעלה עם כוסברה נותרת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-