ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana
מרק ברוקולי עם פנצ'טה, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 580 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ברוקולי, פלפל צ'ילי, פרושוטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, פסטה אפויה עם קישואים עם פנצ'טה, זיתים וברוקולי, ו פסטה Orecchiette עם פנצ'טה, דלורית וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 ליטר מים לרתיחה ולהוסיף 1 כף מלח. מבשלים את הברוקולי במים הרותחים עד רק רך ועדיין ירוק בהיר.
מסננים את הברוקולי ולא משליכים את נוזל הבישול.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפנצ 'טה, בצל, צ' ילה ושום ומבשלים עד שהבצל והשום מתחילים להשחים.
מוסיפים את פרושוטו ומי ברוקולי שמורים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה. החזירו את הברוקולי הלבנבן למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומגישים חלוקה שווה בין ארבע קערות פסטה מחוממות, מעליהן פקורינו מגורד טרי.