ברוקולי עם אגוזי מלך ודובדבנים
ברוקולי עם אגוזי מלך ודובדבנים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו יש 150 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם ברוקולי, דובדבנים, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: סלט טורקיה עם דובדבנים ואגוזי מלך, סלט פירות קינואה עם דובדבנים ואגוזי מלך, ו סלט עוף עם אגוזי מלך ודובדבנים מיובשים.
הוראות
מניחים ברוקולי בסל קיטור; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו אגוזי מלך ושום בשמן עד שהשום רך. מערבבים פנימה את הדובדבנים, המלח, פתיתי הפלפל והברוקולי; זורקים לציפוי.