קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות14
מגזין

ברוקולי עם בייקון, גבינה כחולה ורוטב חווה

ברוקולי עם בייקון, גבינה כחולה ורוטב חווה
צריך מתאבן ללא גלוטן? ברוקולי עם בייקון, גבינה כחולה ורוטב ראנץ ' יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם יוגורט יווני, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט טריז עם רוטב ראנץ ' וגבינה כחולה מתפוררת, סלט עוף צ'ילי מתוק עם רוטב ראנץ' גבינה כחולה, ו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה (מתכונים דומים).

הוראות

1
על משטח עבודה, מועכים את השום עם קמצוץ נדיב של מלח עד דביק. לגרד את השום לתוך קערה ולהקציף בחמאה, יוגורט חומץ סיידר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
חלב-חמאהחלב-חמאה
שוםשום
יוגורטיוגורט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
לטאטא בשמן קנולה ואת העונה רוטב החווה בנדיבות עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
שמן קנולהשמן קנולה
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
בסיר גדול ועמוק, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה. הגדר את הברוקולי בסל קיטור ואדים עד ירוק בהיר וחד במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
סירסיר
4
מעבירים את הברוקולי לצלחת ומקררים עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
5
בינתיים, במחבת, לבשל את הבייקון על חום מתון עד שזה זהוב פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מסדרים את רצועות הבייקון על צלחות ומעלה עם הפרוסות ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ברוקוליברוקולי
8
טפטוף עם רוטב החווה, העליון עם רוקפור ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
עיריתעירית
9
מגישים כל רוטב נוסף בצד.