צריך מתאבן ללא גלוטן? ברוקולי עם בייקון, גבינה כחולה ורוטב ראנץ ' יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם יוגורט יווני, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט טריז עם רוטב ראנץ ' וגבינה כחולה מתפוררת, סלט עוף צ'ילי מתוק עם רוטב ראנץ' גבינה כחולה, ו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה (מתכונים דומים).
הוראות
1
על משטח עבודה, מועכים את השום עם קמצוץ נדיב של מלח עד דביק. לגרד את השום לתוך קערה ולהקציף בחמאה, יוגורט חומץ סיידר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים
חלב-חמאה
שום
יוגורט
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
לטאטא בשמן קנולה ואת העונה רוטב החווה בנדיבות עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץ
שמן קנולה
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
בסיר גדול ועמוק, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה. הגדר את הברוקולי בסל קיטור ואדים עד ירוק בהיר וחד במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
מים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
סיר
4
מעבירים את הברוקולי לצלחת ומקררים עד שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
5
בינתיים, במחבת, לבשל את הבייקון על חום מתון עד שזה זהוב פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מסדרים את רצועות הבייקון על צלחות ומעלה עם הפרוסות ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ברוקולי
8
טפטוף עם רוטב החווה, העליון עם רוקפור ומפזרים עירית.