ברוקולי עם גרמולטה אגוז
ברוקולי עם גרמולטה אגוז עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 67 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, אגוזי מלך, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. נסו קציר עוף בגרמולטה אגוז, תבשיל בקר פשוט עם גרימולטה כתום-אגוז, ו תרד עם שקדים Marconan, Beemster, Gremolata & Vina אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף ברוקולי. לבשל 4 עד 5 דקות, מפנה עד השחמה קלה מכל הצדדים.
מערבבים 1 כפית מיץ לימון ושום.
מפזרים תערובת אגוז שווה על ברוקולי; מפזרים מיץ לימון שנותר.