ברוקולי עם שמן כתום-צ'ילה
ברוקולי עם שמן כתום-צ'ילה נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך שמן שומשום אסייתי, גבעולי ברוקולי, גרידת תפוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי עם שום וצ'ילה, מוקפץ צ'ילה בקר וברוקולי, ו ברוקולי Rabe עם שום & פתיתי צ'ילה.
הוראות
בקערה חסינת חום, לשלב את גרידת כתום ושמן שומשום. בסיר, מחממים את שמן הירקות על אש מתונה.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, פלפל אדום כתוש ואבקת חמישה תבלינים ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים את מיץ התפוזים ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 4 דקות. מערבבים את תערובת מיץ התפוזים לתוך ההתלהבות ומתבלים עם מלח ופלפל.
בסיר, קיטור הברוקולי עד רק מכרז, על 8 דקות.
להעביר את הברוקולי המאודה למגש מחומם, כפית את שמן כתום-צ ' ילה על גבי ומגישים.