ברוקולי, פלפל אדום, ומרק צ'דר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי, פלפל אדום, מרק צ'דר. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא צ'דר חד, כמון טחון, שן שום l, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: ברוקולי, פלפל אדום, ומרק צ'דר, מרק צ'דר עם פלפל אדום, ו ברוקולי-צ'אודר צ' דר.
הוראות
השליכו שליש תחתון קשה של גזע ברוקולי. מקלפים את שאר הגבעול וקוצצים דק.
חותכים ברוקולי שנותר לפרחים קטנים מאוד (1 אינץ'). מבשלים פרחים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 2 עד 3 דקות.
להעביר עם כפית מחוררת לקערה של מי קרח להפסיק לבשל, ואז לנקז. להזמין 3 כוסות בישול מים למרק.
לקלף תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1/2 אינץ'. מבשלים תפוחי אדמה, בצל, פלפל, גבעולי ברוקולי, ושום בחמאה בסיר כבד 3-4 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים כמון, מלח, פלפל וחרדל ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים מי בישול שמורים ומבשלים (מכוסים חלקית), מערבבים מדי פעם, עד שתפוחי האדמה רכים, כ -10 דקות. מערבבים שמנת וגבינה ומבשלים, ערבוב, עד גבינה מותכת, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
Purée על 2 כוסות של מרק בבלנדר עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים) ולחזור לסיר.
מוסיפים פרחים ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך, על 2 דקות.