ברוקולי פסטה לאפות
מאפה פסטה ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-417 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אבקת חרדל, שיני שום, עלי דפנה, ופסטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. ברוקולי ופסטה אופים, טונה וברוקולי פסטה אופים, ו בשר חזיר וברוקולי פסטה אופים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להביא את החלב, שום ועלי דפנה לרתיחה בסיר קטן, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר. לבשל את הפסטה אל דנטה בעקבות הוראות חבילה (אם אתה מקפיא, לבשל 1 דקות פחות), הוספת ברוקולי עבור 2 דקות הסופי.
מחממים את החמאה במחבת עד הקצפה ואז מערבבים את הקמח במשך 1 דקות.
מוסיפים את החלב קצת בכל פעם, ערבוב או לטאטא כל הזמן כדי להסיר כל גושים. בועה עבור 1-2 דקות, ערבוב כל הזמן עד שיש לך רוטב עבה, ללא גוש.
הסר מהחום ומערבבים קצת אגוז מוסקט, אבקת חרדל, פטרוזיליה, שלושה רבעים של הגבינה והתיבול.
שלב עם פסטה ברוקולי ולהעביר אחד גדול, או בודדים, מנות עמידות בחום. לפזר על הגבינה הנותרים מגניב להקפיא עד שלושה חודשים, או לחמם את הגריל גבוה לבשל 2-3 דקות עד הזהב מבעבע. אם קפוא, להפשיר במקרר לילה, ואז לבשל ב 200c / 180c מאוורר / גז 6 במשך 30-40 דקות עד צנרת חם.