קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

ברוקולי קיש עם פירה תפוחי אדמה

ברוקולי קיש עם פירה תפוחי אדמה
ברוקולי קיש עם פירה תפוחי אדמה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-92 היו אומרים שזה פגע במקום. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לכם תפוחי אדמה, פלפל טחון, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. מתכונים דומים: ברוקולי קיש עם פירה תפוחי אדמה, ברוקולי קיש עם פירה תפוחי אדמה, ו בלי קרום ברוקולי קיש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות; לנקז. בינתיים, מניחים ברוקולי באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד מכרז אבל עדיין המשרד, על 2 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
4
לנקז ולהניח בצד.
5
מועכים את תפוחי האדמה עם חלב ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חלבחלב
מלחמלח
6
מברשת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגה עם שמן זית ולחץ על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
7
מברשת עם הנותרים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מסדרים בצל, ברוקולי וגבינה בקרום תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
גבינהגבינה
בצלבצל
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרוםקרום
10
להקציף יחד את הביצים, חלב, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
יוצקים ברוקולי וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
גבינהגבינה
12
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, עד מעט נפוח ומבושל ברחבי. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזה קרמנט דה בורדו עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של דומדמניות תות ואדום, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר על החיך ובועות בסדר נובעים vinification באמצעות השיטה Traditionnelle והזדקנות על lees.