ברוקולי קיש עם פירה תפוחי אדמה
ברוקולי קיש עם פירה תפוחי אדמה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-92 היו אומרים שזה פגע במקום. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לכם תפוחי אדמה, פלפל טחון, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. מתכונים דומים: ברוקולי קיש עם פירה תפוחי אדמה, ברוקולי קיש עם פירה תפוחי אדמה, ו בלי קרום ברוקולי קיש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות; לנקז. בינתיים, מניחים ברוקולי באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד מכרז אבל עדיין המשרד, על 2 עד 6 דקות.
מועכים את תפוחי האדמה עם חלב ומלח.
מברשת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגה עם שמן זית ולחץ על תפוחי אדמה.
מברשת עם הנותרים שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד השחמה קלה.
מסדרים בצל, ברוקולי וגבינה בקרום תפוחי האדמה.
להקציף יחד את הביצים, חלב, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, עד מעט נפוח ומבושל ברחבי. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.