ברוקולי קלוי ומרק צ'דר
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך ברוקולי, חלב, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ברוקולי קלוי ומרק צ'דר, ברוקולי קלוי + מרק כרובית {עם בייקון וצ'דר לבן!}, ו ברוקולי קלוי וגבינה צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את פרחי ברוקולי בשמן יחד עם מלח ופלפל, לארגן אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה לצלות בתנור 204° שחומם מראש עד חום זהוב קל, על 20-30 דקות.
מחממים את השמן במחבת רוטב גדולה על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד למכרז, על 5-7 דקות.
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את המרק וברוקולי, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים, מכוסים, במשך 20 דקות.
מערבבים בחלב, גבינה וחרדל, לתת גבינה להמס ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.מחית את המרק עם בלנדר יד או במעבד מזון או בלנדר וליהנות!