ברוקולי Rabe ו Provolone מטחנות הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 489 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פתיתי פלפל, שיני שום, פרזנו צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו ברוקולי רב ומטחנות פרובולון, ברוקולי ראבה ופרובולונה נקניקיה, ו בשר בקר, ברוקולי רב ופרובולון פניני (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 3 כפות שמן בסיר asmall מעל חום בינוני-נמוך; פתיתי addgarlic ופלפל אדום. קוק, stirringoften, עד השום מתחיל להפוך זהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שעועית עם נוזל.להביא לרתיחה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, מתעבה לא נקי, כ -10 דקות.
פריך שעועית בצד אחד של כל גליל; להוסיף ברוקולי rabe.למעלה עם גבינה, ואז צ ' ילה. טוסט, rotatingpans לאחר 5 דקות, עד גבינה מותכת, 7-10 דקות. למעלה, פרוסה ומגישה.