ברוקולי רב ומטחנות פרובולון
ברוקולי Rabe ו Provolone מטחנות הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 489 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פתיתי פלפל, שיני שום, פרזנו צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו ברוקולי רב ומטחנות פרובולון, ברוקולי ראבה ופרובולונה נקניקיה, ו בשר בקר, ברוקולי רב ופרובולון פניני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן בסיר asmall מעל חום בינוני-נמוך; פתיתי addgarlic ופלפל אדום. קוק, stirringoften, עד השום מתחיל להפוך זהב, על 4 דקות.
מוסיפים שעועית עם נוזל.להביא לרתיחה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, מתעבה לא נקי, כ -10 דקות.
העברה למעבד מזון; להוסיף 3 כפות שמן. Processuntil חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
לבשל ברוקולי rabe, 1 bunchat פעם, בסיר גדול של מים מומלחים רותחים במשך 2 דקות (לחזור לרתיחה betweenbatches).
להעביר ברוקולי rabe כדי bakingsheet; בואו מגניב. לסחוט יבש; קוצצים גס.
מחממים סיר גדול על חום בינוני; add1 / 4 כוס שמן, שום, פתיתי פלפל אדום.לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא ניחוחומתחיל להפוך זהב, 2-3 דקות.
הוסף ברוקולי rabe; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, untilstem חתיכות הם רק במכרז, 4-5 דקות.
להוסיף הנותרים 1/4 כוס שמן 3 כפות lemonjuice. מתבלים במלח, פלפל, ועוד מיץ, אם תרצה.
פרוש על גיליון rimmedbaking ולתת מגניב. לעשות קדימה: Canbe עשה יום אחד קדימה. כיסוי וצינה.
מסדרים מדפים בתנור העליון והתחתון; מחממים עד 204°. לחמניות פתוחות ומשיכים על 2 גליונות אפייה מעוטרים.
Drizzlegenerously עם שמן.
פריך שעועית בצד אחד של כל גליל; להוסיף ברוקולי rabe.למעלה עם גבינה, ואז צ ' ילה. טוסט, rotatingpans לאחר 5 דקות, עד גבינה מותכת, 7-10 דקות. למעלה, פרוסה ומגישה.