זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פיצה עם ברוקולי רב, פונטינן ולימון מאיר, ברוקולי רבה, שעועית לבנה & Fontina פסטה, ו ברוקולי רבה, שעועית לבנה ופסטה פונטינה.
הוראות
1
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להוסיף 1 כף מלח ברוקולי rabe ומבשלים עד פריך-מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לנקז ולתת לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 3 עד 5 דקות. קוצצים גס ברוקולי ראבה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
4
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים ברוקולי rabe, אנשובי, שום, גרידת לימון, ופלפל חאלב ו sautée 3 דקות. מערבבים במיץ לימון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פלפל חאלב
ברוקולי רבה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®
6
לחץ על פניני חום על פי הוראות היצרן, או מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסדרים חלקים תחתונים של כל חתיכת לחם על קרש חיתוך ושכבה כדלקמן: 1 אונקיה גבינה, 1/4 פרוסות אגס, 1/4 של ברוקולי rabe, ובנוסף 1 אונקיה גבינה. מעל כל חתיכה עם לחם שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
מברשת שני הצדדים של כל כריך עם הנותרים 2 כפות שמן ומבשלים על פניני לחץ או מחבת (לחץ למטה עם מרית להתהפך באמצע הבישול אם באמצעות מחבת) עד הזהב וגבינה נמס.