קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ברוקולי רבה, אגס, כריך פונטינה

ברוקולי רבה, אגס, כריך פונטינה
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פיצה עם ברוקולי רב, פונטינן ולימון מאיר, ברוקולי רבה, שעועית לבנה & Fontina פסטה, ו ברוקולי רבה, שעועית לבנה ופסטה פונטינה.

הוראות

1
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להוסיף 1 כף מלח ברוקולי rabe ומבשלים עד פריך-מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
לנקז ולתת לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 3 עד 5 דקות. קוצצים גס ברוקולי ראבה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
4
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים ברוקולי rabe, אנשובי, שום, גרידת לימון, ופלפל חאלב ו sautée 3 דקות. מערבבים במיץ לימון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפל חאלבפלפל חאלב
ברוקולי רבהברוקולי רבה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
לחץ על פניני חום על פי הוראות היצרן, או מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסדרים חלקים תחתונים של כל חתיכת לחם על קרש חיתוך ושכבה כדלקמן: 1 אונקיה גבינה, 1/4 פרוסות אגס, 1/4 של ברוקולי rabe, ובנוסף 1 אונקיה גבינה. מעל כל חתיכה עם לחם שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מברשת שני הצדדים של כל כריך עם הנותרים 2 כפות שמן ומבשלים על פניני לחץ או מחבת (לחץ למטה עם מרית להתהפך באמצע הבישול אם באמצעות מחבת) עד הזהב וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
לשרת.