קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ברוקולי רבה, אגס, כריך פונטינה

ברוקולי רבה, אגס, כריך פונטינה
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פיצה עם ברוקולי רב, פונטינן ולימון מאיר, ברוקולי רבה, שעועית לבנה & Fontina פסטה, ו ברוקולי רבה, שעועית לבנה ופסטה פונטינה.

הוראות

1
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להוסיף 1 כף מלח ברוקולי rabe ומבשלים עד פריך-מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
לנקז ולתת לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 3 עד 5 דקות. קוצצים גס ברוקולי ראבה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
4
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים ברוקולי rabe, אנשובי, שום, גרידת לימון, ופלפל חאלב ו sautée 3 דקות. מערבבים במיץ לימון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל חאלבפלפל חאלב
ברוקולי רבהברוקולי רבה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
לחץ על פניני חום על פי הוראות היצרן, או מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מסדרים חלקים תחתונים של כל חתיכת לחם על קרש חיתוך ושכבה כדלקמן: 1 אונקיה גבינה, 1/4 פרוסות אגס, 1/4 של ברוקולי rabe, ובנוסף 1 אונקיה גבינה. מעל כל חתיכה עם לחם שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מברשת שני הצדדים של כל כריך עם הנותרים 2 כפות שמן ומבשלים על פניני לחץ או מחבת (לחץ למטה עם מרית להתהפך באמצע הבישול אם באמצעות מחבת) עד הזהב וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
לשרת.