ברוקולי-תבשיל תירס
תבשיל ברוקולי-תירס הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. אם יש לך פרחי ברוקולי, ביצים, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו תבשיל תירס ברוקולי, תבשיל תירס וברוקולי, ו תבשיל תירס ברוקולי מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. בתבנית אפיית זכוכית ungreased 3 ליטר או 13x9 אינץ ' (3 ליטר), מערבבים ברוקולי, תירס, מלח, פלפל וביצים. בקערה קטנה, מערבבים חמאה מומסת ומילוי; מפזרים באופן שווה על תערובת ירקות.
אופים חשופים על 1 שעה או עד המילוי הוא זהב וירקות חמים.